DiTEC Ceramic Plus

DiTEC Ceramic Plus

Lakkbeskyttelse med 6 års garanti

DiTEC Ceramic Plus er et sterkere produkt enn DiTEC Ceramic Light. Beskyttelsen tåler mer aggressive vaskemiddel, gir en sterkere motstandskraft mot ytre påvirkninger og har en lengre avrenningseffekt.
Den fremhever også en ekstrem glans, kanskje mer enn DiTEC Ceramic Ultra.

Dette får du med DiTEC Ceramic Plus

Beskyttelsen er en én-komponents keramisk lakkbeskyttelse. Vi gjør det samme forarbeidet som med DiTEC Ceramic Ultra, men legger en egenutviklet topcoat som er testet over lengre tid i Norge. Det er dette som gir den ekstreme glansen i lakken, og samtidig beskytter den.
Beskyttelsen har en høyere hardhet, og er sterkere enn Light-beskyttelsen.

Med DiTEC Ceramic Plus må du utføre en årlig kontrollvask. Vi kaller det den årlige helsesjekken, som sikrer at lakken din til enhver tid er optimal.

Beskyttelse mot skitt og luftforurensing - Beskyttelse mot UV-stråling/oksidering - Enklere å vaske - Vannavstøtende - Hindrer tidlig rustdannelse - Økt motstandskraft mot mindre striper i lakken - Blank lakkoverflate - Gir en dyp og klar farge i lakken - 6 års garantiprogram

DiTEC Ceramic Plus hos Pit Stop Bilpleie består av:

Vurdering av lakkens tilstand - Avfetting og grundig vask av karosseri og døråpninger - Fjerning av tjære, asfalt og belegg - Spesialrens for å fjerne alle urenheter i lakken - Hydrofobisk Ceramic Coating - Behandling av plast og gummidetaljer utvendig

*Vurdering av lakkens tilstand og lakk-korrigering

Når vi får bilen inn her går vi over den med lamper og sjekker lakken grundig etter vask.
Noen ganger er det bare småting vi finner i lakken og dette korrigerer vi uten noen ekstra kostnad.
Hvis det er snakk om en litt større jobb ringer vi alltid og gir vår anbefaling, estimerer tid og evt. forskjellige løsninger i forbindelse med tid og kostnad. Det er helt opp til deg som kunde hva du ønsker at vi gjør.

Vi gir alltid et forbehold om dette, da det gjelder både nye biler i tillegg til eldre biler som trenger det, og det er umulig å si uten å ha sett bilen. Så og si ingen bil blir utlevert fra forhandler uten småting i lakken, uansett hvilket bilmerke det er snakk om.

Pris på lakk-korrigering er ett tillegg til DiTEC behandlingen og ligger på kr. 1.000,- inkl. mva. pr. time.

HUSK: Etter en DiTEC behandling er utført skal ikke bilen vaskes på 14 dager, pga. herding. Dette gjelder også etter den årlige kontrollvasken.

VÅRE BESTE TIPS FOR Å BEVARE LAKKEN

Børstevask er ikke anbefalt hverken før eller etter DiTEC behandling grunnet riper.
Fuglebæsj og insekter må spyles bort så fort du oppdager det, da det er så potent at det etser seg inn i klarlakken (og også lakkbeskyttelsen).
Sørg for at det ikke er såperester igjen på bilen - tørk den godt etter vask, og aldri vask bilen varm eller i direkte sollys.
Ikke bruk snøbørste (eller kost) direkte på lakken!