DiTEC Ceramic Ultra

DiTEC Ceramic Ultra

Lakkbeskyttelse med 9 års garanti

Ditec Ceramic Ultra er en to-komponent keramisk lakkbehandling som betår av en hard basecoat og en hydrofobisk topcoat som binder seg til hverandre og lakken. Bindingen er meget sterk og den kan ikke tas bort med tradisjonelle vaskemiddel.
Det kreves i tilfelle en mekanisk prosess, som for eksempel en maskinpolering.

Dette får du med DiTEC Ceramic Ultra

Beskyttelsen er en keramisk lakkbeskyttelse med ekstremt lang holdbarhet. Etter behandlingen vil vanndråpene gli av lakken når bilen er i bevegelse, og smuss får dårligere feste. Behandlingen tåler sterke vaskemiddel, som ofte er nødvendig for å få bilen ren.
DiTEC Norge gir 9-års garanti på behandlingens beskyttende effekt. En gang i året kommer du innom for en kontrollvask der vi rengjør og kontrollerer lakken.
Med vårt garantiprogram er du sikret at lakken holder seg fin over tid. Dette gir deg et enklere bilhold og du bevarer nybilfølelsen i hele garantiperioden.

Beskyttelse mot skitt og luftforurensing - Beskyttelse mot UV-stråling/oksidering - Enklere å vaske - Vannavstøtende - Hindrer tidlig rustdannelse - Økt motstandskraft mot mindre striper i lakken - Blank lakkoverflate - Gir en dyp og klar farge i lakken - 9 års garantiprogram

DiTEC Ceramic Ultra hos Pit Stop Bilpleie AS består av

VASK
Avfetting og grundig vask av karosseri og døråpninger
Fjerning av tjære, asfalt og belegg
Spesialrens for å fjerne alle urenheter i lakken.
ETTER VASK
*Vurdering av lakkens tilstand
Vår 2 stegs behandling: (1) Undercoating som forsterker lakken (2) Hydrofobisk Topcoat
Behandling av plast og gummidetaljer utvendig

*Vurdering av lakkens tilstand og lakk-korrigering

Når vi får bilen inn her går vi over den med lamper og sjekker lakken grundig etter vask.
Noen ganger er det bare småting vi finner i lakken og dette korrigerer vi uten noen ekstra kostnad.
Hvis det er snakk om en litt større jobb ringer vi alltid og gir vår anbefaling, estimerer tid og evt. forskjellige løsninger i forbindelse med tid og kostnad. Det er helt opp til deg som kunde hva du ønsker at vi gjør.

Vi gir alltid et forbehold om dette, da det gjelder både nye biler i tillegg til eldre biler som trenger det, og det er umulig å si uten å ha sett bilen. Så og si ingen bil blir utlevert fra forhandler uten småting i lakken, uansett hvilket bilmerke det er snakk om.

Pris på lakk-korrigering er ett tillegg til DiTEC behandlingen og ligger på kr. 1.000,- inkl. mva. pr. time.

HUSK: Etter en DiTEC behandling er utført skal ikke bilen vaskes på 14 dager, pga. herding. Dette gjelder også etter den årlige kontrollvasken.

VÅRE BESTE TIPS FOR Å BEVARE LAKKEN

Børstevask er ikke anbefalt hverken før eller etter DiTEC behandling grunnet riper.
Fuglebæsj og insekter må spyles bort så fort du oppdager det, da det er så potent at det etser seg inn i klarlakken (og også lakkbeskyttelsen).
Sørg for at det ikke er såperester igjen på bilen - tørk den godt etter vask, og aldri vask bilen varm eller i direkte sollys.
Ikke bruk snøbørste (eller kost) direkte på lakken!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller prisforespørsel!

Sikkerhetsdatablader

Ceramic Ultra Base Coating_NOR.pdf
Ceramic Ultra Top Coating_NOR.pdf