DiTEC Ceramic Ultra

DiTEC Ceramic Ultra

Lakkbeskyttelse med 9 års garanti

Ditec Ceramic Ultra er laget for å gi deg et enda enklere bilhold. Beskyttelsen gir en sterk hydrofobisk yte og beskytter lakken mot skitt, UV-stråling, oksidering, trafikkfilm, insekter o.l. Behandlingen har unike egenskaper og gir en flott, dyp glans i lakken.

Bindingen til lakken er meget sterk og kan ikke tas bort med tradisjonelle vaskemiddel.
Det kreves i tilfelle en mekanisk prosess, som for eksempel en maskinpolering.

Ditec Ceramic Ultra en to-komponent keramisk lakkbehandling som betår av en hard basecoat og en hydrofobisk topcoat som binder seg til hverandre og lakken.

Dette får du med DiTEC Ceramic Ultra

Beskyttelsen er en keramisk lakkbeskyttelse med ekstremt lang holdbarhet. Etter behandlingen vil vanndråpene gli av lakken når bilen er i bevegelse, og smuss får dårligere feste. Behandlingen tåler sterke vaskemiddel, som ofte er nødvendig for å få bilen ren.
DiTEC Norge gir 9-års garanti på behandlingens beskyttende effekt. En gang i året kommer du innom for en kontrollvask der vi rengjør og kontrollerer lakken.
Med vårt garantiprogram er du sikret at lakken holder seg fin over tid. Dette gir deg et enklere bilhold og du bevarer nybilfølelsen i hele garantiperioden.

DiTEC Ceramic Ultra hos Pit Stop Bilpleie består av:

Vurdering av lakkens tilstand - Avfetting og grundig vask av karosseri og døråpninger - Fjerning av tjære, asfalt og belegg - Spesialrens for å fjerne alle urenheter i lakken - Vår 2 stegs behandling: (1) Undercoating som forsterker lakken (2) Hydrofobisk Topcoat - Behandling av plast og gummidetaljer utvendig

HUSK: Etter en DiTEC behandling er utført skal ikke bilen vaskes på 14 dager, pga. herding.

Hva med eldre biler?

Ved behandling av eldre biler kan det være nødvendig med en egen lakk-korrigering. Vi gjør denne vurderingen sammen med deg.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller prisforespørsel!

Sikkerhetsdatablader

Ceramic Ultra Base Coating_NOR.pdf
Ceramic Ultra Top Coating_NOR.pdf